Gluten na widelcu

Nowe

P. H. R. Green, R. Jones

Rok wydania2016
Oprawamiękka
Ilość stron344
Format158x240
ISBN978-83-7579-551-6

Ostatnie egzemplarze!

Poleć znajomemu

39,00 zł Cena dla klienta indywidualnego

Sugerowana cena detaliczna 0,00 zł

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Podobne produkty

książki
Kalendarz
promocje
czytający mężczyzna