Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

Nowe

Robert Gajda, Anna Kołodziej

nowość

Rok wydania2018
Oprawamiękka
Ilość stron302
FormatB5
ISBN978-83-7846-110-4

Poleć znajomemu

54,00 zł Cena dla klienta indywidualnego

Sugerowana cena detaliczna 60,00 zł

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.

 

Książka została podzielona na pięć głównych części:

  • energia i składniki pokarmowe,
  • żywność- wartość energetyczna i odżywcza,
  • ocena żywienia,
  • problemy żywieniowe ,
  • planowanie żywienia.

 

Podręcznik jest oparty na kompletnej i aktualnej wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Unikatową wartością książki są zadania, dzięki którym czytelnik może sprawdzić i pogłębić swoją wiedzę.

Podobne produkty